Termeni și condiții de utilizare

S.C. TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul social in Bucuresti,Romania, Punct de lucru: Strada Dunavat nr. 23, sector 5, BUCURESTI, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/415/2013, avand codul unic de inregistrare RO31094773.

 

I. Accesul la site

Accesul site-ului www.protik.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

 

II. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L.. Acesta este proprietatea TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

IV. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L..

Pe partea de securitate TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. a implementat si un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului PROTIK.RO.

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Str. Dunavat nr.23, sector 5, Bucuresti, se obliga:

 • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

 

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

 

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. prin platforma MOBILPAY garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele TIK MEDIA SOLUTIONS SRL S.R.L..

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.PROTIK.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.PROTIK.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.PROTIK.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

V. Site-ul ProTik.RO

Site-ul www.protik.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L..

 

VI. Pret

Preturile prezente pe site includ TVA (19%).

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

 

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

 • Numerar sau ordin de plata, pentru comenzile care se ridica de la sediul TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L., din BUCURESTI, Str. Dunavat nr.23 , sector 5.
 • Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L.. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul PROTIK.RO. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la [email protected], atasand o copie a OP-ului.
 • Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.
 • Online cu cardul de credit/debit.

 

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro.

 

VIII. Livrarea comenzilor

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.protik.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

 

IX. Garantia produselor

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta nr. 174/2008.

 

X. Limitarea responsabilitatii

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

 • informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

 

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

 

XI. Actualizarea continutului

TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

 

 

XII. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.